Han er helt uden diskussion den mest professionelle og faglig dygtige håndværker vi nogensinde har gjort brug af. Sidegevinsten er at han er et ualmindeligt behageligt menneske at samarbejde med. Vi har følt os fuldstændig trygge i de aftaler vi har haft – det gælder både det håndværksmæssige og det økonomiske. Vi har i flere omgange kvitteret for at “næsten” modtage mere end forventet. Det handler om at overholde aftaler, være punktlig og efter hver arbejdsdag fjerne så mange spor som muligt. Arbejdet hos os bliver rost af ALLE  som har set resultatet. Vi vil uden yderlig overvejelse gribe ud efter Jan igen, når vi skal have lavet forbedringer og anbefaler ham løbende til vores netværk.

Bodil & Peter Sørensen

Jan leverer meget høj kvalitet og overholder sine aftaler. Er derudover meget kreativ og finder på gode løsninger på vanskelige opgaver. Jan kan også fagområder udover at være tømrer eksempelvis at lægge fliser og male og har derudover et godt net af samarbejdspartnere. Samlede entrepriser bliver derfor løst og styret på bedste vis. Vi har brugt Jan i mange år til stort set alle håndværksmæssige opgaver til vores fulde tilfredshed.

Karen & Lars Christiansen

Vi har fået lavet en del efterhånden, nyt tag, nye vinduer og et garageprojekt. Hver en gang har Jan været der til det aftalte tidspunkt. Undervejs er Jan kommet med forskellige løsninger, som vi ikke lige selv havde set. Arbejdets udførelse kan man ikke sætte en finger på, selv sømhuller er malet efter, så de ikke kan ses. Kan anbefale Jan til hver en tid.

Lars Byrgesen

Jan har altid lavet veludført arbejde både i vores hus og sommerhus. Hvis du vil være sikker på, at få arbejdet udført som ønsket så kan du roligt kontakte Jan. Vi kan varmt anbefale Jan Køster.

Marianne & Flemming Thrane

Arbejdet er altid udført perfekt. Aftaler og tidspunkter overholdes. Jan lytter og rådgiver,  og sammen med kunden, findes den bedste løsning frem. Jan er en mand med meget erfaring som bliver bragt i spil til kundens bedste. Jan arbejder med stor respekt for kunden og kvaliteten af sit arbejde. Arbejdspladsen bliver altid efterladt ordentligt. Jeg kan trygt anbefale Jan til både store og små opgaver.

Dorte Jørgensen

Vi har brugt Jan Køster med jævne mellemrum de seneste 10 år. Jan giver kvalificeret sparring på, hvordan opgaven kan løses, og han leverer altid godt håndværk. Man hører ofte, at man ikke kan lave en aftale med en håndværker. Det gælder absolut ikke for Jan. Han holder alle aftaler og tidsfrister til punkt og prikke. Den eneste betænkelighed vi har ved at anbefale Jan til andre er, at han så måske kan være optaget af andre opgaver næste gang, vi får brug for ham.

Lotte & Steen

Vi har brugt Jan Køster i 15 år, til alt fra finere tømrerarbejde til totalentreprenør opgaver, begge typer udført med 100 % tilfredshed, vi bruger ikke andre, og venter gerne til Jan “har tid”.

Thorsten Clausen

Jan Køster er en meget sympatisk tømrermester. Han er fagligt dygtig, præcis og omhyggelig. Jeg har f.eks. aldrig set, så perfekt fugearbejde, som han har foretaget i forbindelse med indsætning af vinduer. Jan er en meget venlig og hjælpsom mand, som det er en absolut fornøjelse at have som tømrer.

Hans Oredson

Super udført arbejde! Har idéer, vi ikke havde tænkt på. Perfektionist til mindste detalje. Vi ærgrer os over ikke at have haft Jan til at lave arbejde for os for mange år siden (- og undgået flere “klamphuggere” og deres elendige arbejde). Jan er ualmindelig sympatisk og arbejder som lovet til tid og pris.

Karin & Christian Husum

Vi har gennem en årrække fået lavet en del håndværksmæssige opgaver, – og med med lige stor tilfredshed hver gang. Senest stod Jan helt og aldeles for vores store byggeprojekt, som bestod i at istandgøre en ældre villa fra ende til anden – fra kælder til kvist. Jan dirigerede og guidede de andre faggrupper med stor professionalisme og punktlighed.
Vi kan kun beskrive Jan som grundig, ihærdig, yderst pligtopfyldende og med en stor faglig kompetence. Man kan med bedste samvittighed forlade byggepladsen og med sikkerhed vide, at det aftalte stykke arbejde ( eller mere til ) er udført når man vender tilbage.
Vi kan kun give de allervarmeste anbefalinger – og vi er ikke i tvivl om hvem vi ringer til næste gang…

Lars & Marlene Broe

Vi har over en årrække benyttet Jan Køster til vores forskellige projekter: bryggers, køkken, badeværelse, udskiftning af vinduer og døre samt forefaldende reperationer.
Hvorfor? – fordi han er udfører et fantastisk stykke arbejde, altid er pålidelig og pligtopfyldende samt giver inspiration til projekterne og ikke går på kompromis med sit arbejde. Vi kan på det varmeste anbefale tømrermester Jan Køster. Mange i vores omgangskreds har allerede taget imod vores anbefaling og har haft samme gode oplevelse. En håndværker der kommer til tiden og gør sit arbejde færdigt til tiden. Det er sjældent men sandt.

Hanne & Jørgen Arndt

Fik lavet tagarbejde, samt nye vinduer. Fik en god rådgivning inden bestilling. Arbejdet blev udført til stor tilfredsstillelse og til aftalt pris. Som lovet kørte han ikke herfra før vi var tilfredse. Stor anbefaling herfra.

Bettina

Arbejdet udføres til tiden, efter aftale og i topkvalitet – kan sikkert fås billigere, men ikke i den håndværksmæssige kvalitet.

Søren Rasmussen

Et godt menneske og en dygtig håndværker. Holder sine aftaler. vedrørende priser og udførelse af arbejdet. Faglig præcision og omhyggelighed. Arbejder hurtigt. Leverer kvalitets arbejde.
Fleksibel: Er til at snakke med, hvis der er behov for justeringer eller ændringer af aftaler. Kan kun medgive Jan vores bedste anbefalinger

Kurt Lüders

Vi kan snart fejre sølvbryllup med Jan Køster. Og når man har brugt den samme håndværker i næsten et kvart århundrede, er det, fordi nøgleordene har været kvalitet, billig og stabil. Mange års godt samarbejde opbygger også en høj grad af tillid og respekt. Har vi brug for en tømrer, så ringer vi til Jan. Hvem ellers?

Jens Rasmussen & Anne Larsen

Jan er yderst professional. Han er en super støtte, både når det gælder valg af materialer og det færdige visuelle udtryk. Han er ærlig og du ved hvor du har ham. Når Jan er tilfreds så er du det helt sikkert også. Gør det så noget at han er behagelig at være sammen med? Har anbefalet Jan både til forældre og venner.

Christian MohrOdense C

Hvad synes du om Tømrermester Jan Køster?

Udfyld venligst formularen nedenfor for at sende din vurdering.

Send!