Nye døre og vinduer

Nye døre og vinduer

Hos Tømrermester Jan Køster i Ringe på Fyn, tilbyder jeg nye døre og vinduer i høj kvalitet.  Vinduer og døre passer til ethvert hjem og stilen rækker helt fra det klassiske hjem til det moderne hjem. Du vil derfor altid være sikker på at dit hjem kommer til at fremstå helt som du ønsker det og den rigtige stil.

Har du specifikke ønsker til dine nye døre og nye vinduers stil og design, vil jeg selvfølgelig opfylde dette.

Jeg lægger stor vægt på at mit håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade og at huset vises fra sin bedste side.

Renovering og vedligeholde af eksisterende vinduer og døre

Trænger de gamle indvendige og udvendige træ vinduer til en kærlig hånd, kan jeg naturligvis også klare dette.

Jeg står klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer og døre, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk. Du er meget velkommen til at ringe til mig og få et godt råd med på vejen. Du kan også bruge formularen på siden, hvis du ønsker jeg skal ringe dig op istedet. Det er blot at klikke på knappen nedenfor, så kommer du videre til siden hvor du skal udfylde lidt informationer om dig selv, som kan hjælpe mig.

Vil du se nogle eksempler?

Billeder siger meget mere end ord. Derfor kan du på min hjemmeside også finde billeder af tidligere projekter, hvor du kan danne dig et indtryk fra nogle af de opgaver jeg har hjulpet andre med tidligere.

Bliv ringet op

Jeg kan hjælpe dig med dine drømme og ideer. Du skal blot klikke på knappen og udfylde formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt for at høre nærmere om dit projekt. Det er helt uforpligtende at få et tilbud fra mig, og jeg giver gerne noget sparing på dine eventuelle spørgsmål.