Han er helt uden diskussion den mest professionelle og faglig dygtige håndværker vi nogensinde har gjort brug af. Sidegevinsten er at han er et ualmindeligt behageligt menneske at samarbejde med. Vi har følt os fuldstændig trygge i de aftaler vi har haft – det gælder både det håndværksmæssige og det økonomiske. Vi har i flere omgange kvitteret for at “næsten” modtage mere end forventet. Det handler om at overholde aftaler, være punktlig og efter hver arbejdsdag fjerne så mange spor som muligt. Arbejdet hos os bliver rost af ALLE  som har set resultatet. Vi vil uden yderlig overvejelse gribe ud efter Jan igen, når vi skal have lavet forbedringer og anbefaler ham løbende til vores netværk.

Bodil & Peter Sørensen

Jan leverer meget høj kvalitet og overholder sine aftaler. Er derudover meget kreativ og finder på gode løsninger på vanskelige opgaver. Jan kan også fagområder udover at være tømrer eksempelvis at lægge fliser og male og har derudover et godt net af samarbejdspartnere. Samlede entrepriser bliver derfor løst og styret på bedste vis. Vi har brugt Jan i mange år til stort set alle håndværksmæssige opgaver til vores fulde tilfredshed.

Karen & Lars Christiansen

Vi har fået lavet en del efterhånden, nyt tag, nye vinduer og et garageprojekt. Hver en gang har Jan været der til det aftalte tidspunkt. Undervejs er Jan kommet med forskellige løsninger, som vi ikke lige selv havde set. Arbejdets udførelse kan man ikke sætte en finger på, selv sømhuller er malet efter, så de ikke kan ses. Kan anbefale Jan til hver en tid.

Lars Byrgesen

Jan har altid lavet veludført arbejde både i vores hus og sommerhus. Hvis du vil være sikker på, at få arbejdet udført som ønsket så kan du roligt kontakte Jan. Vi kan varmt anbefale Jan Køster.

Marianne & Flemming Thrane

Arbejdet er altid udført perfekt. Aftaler og tidspunkter overholdes. Jan lytter og rådgiver,  og sammen med kunden, findes den bedste løsning frem. Jan er en mand med meget erfaring som bliver bragt i spil til kundens bedste. Jan arbejder med stor respekt for kunden og kvaliteten af sit arbejde. Arbejdspladsen bliver altid efterladt ordentligt. Jeg kan trygt anbefale Jan til både store og små opgaver.

Dorte Jørgensen

Vi har brugt Jan Køster med jævne mellemrum de seneste 10 år. Jan giver kvalificeret sparring på, hvordan opgaven kan løses, og han leverer altid godt håndværk. Man hører ofte, at man ikke kan lave en aftale med en håndværker. Det gælder absolut ikke for Jan. Han holder alle aftaler og tidsfrister til punkt og prikke. Den eneste betænkelighed vi har ved at anbefale Jan til andre er, at han så måske kan være optaget af andre opgaver næste gang, vi får brug for ham.

Lotte & Steen

Vi har brugt Jan Køster i 15 år, til alt fra finere tømrerarbejde til totalentreprenør opgaver, begge typer udført med 100 % tilfredshed, vi bruger ikke andre, og venter gerne til Jan “har tid”.

Thorsten Clausen

Jan Køster er en meget sympatisk tømrermester. Han er fagligt dygtig, præcis og omhyggelig. Jeg har f.eks. aldrig set, så perfekt fugearbejde, som han har foretaget i forbindelse med indsætning af vinduer. Jan er en meget venlig og hjælpsom mand, som det er en absolut fornøjelse at have som tømrer.

Hans Oredson

Super udført arbejde! Har idéer, vi ikke havde tænkt på. Perfektionist til mindste detalje. Vi ærgrer os over ikke at have haft Jan til at lave arbejde for os for mange år siden (- og undgået flere “klamphuggere” og deres elendige arbejde). Jan er ualmindelig sympatisk og arbejder som lovet til tid og pris.

Karin & Christian Husum

Vi har gennem en årrække fået lavet en del håndværksmæssige opgaver, – og med med lige stor tilfredshed hver gang. Senest stod Jan helt og aldeles for vores store byggeprojekt, som bestod i at istandgøre en ældre villa fra ende til anden – fra kælder til kvist. Jan dirigerede og guidede de andre faggrupper med stor professionalisme og punktlighed.
Vi kan kun beskrive Jan som grundig, ihærdig, yderst pligtopfyldende og med en stor faglig kompetence. Man kan med bedste samvittighed forlade byggepladsen og med sikkerhed vide, at det aftalte stykke arbejde ( eller mere til ) er udført når man vender tilbage.
Vi kan kun give de allervarmeste anbefalinger – og vi er ikke i tvivl om hvem vi ringer til næste gang…

Lars & Marlene Broe